Προσφορές

Κατηγορίες Κατηγορίες

Βρείτε μας (Χάρτης) Βρείτε μας (Χάρτης)

Σας ενδιαφέρει Σας ενδιαφέρει

Σας προτείνουμε! Σας προτείνουμε!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ: ΙΔΕΕΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Το γκρίζο χρώμα σε όλες τις εκφάνσεις του έχει επικρατήσει στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Προσθέτει αναμφίβολα μια εκλεπτυσμένη όψη, κομψότητα και φινέτσα σε ένα δωμάτιο και είναι ιδανικό για όποιον θέλει έναν εύκολο στη χρήση τόνο που συνδυάζεται αρμονικά με ένα πλήθος χρωμάτων και αποχρώσεων.

Οι διάφορες αποχρώσεις του γκρί, τα ουδέτερα χρώματα και το λευκό αποτελούν βασικό στοιχείο της διακόσμησης και ταιριάζουν τόσο στο κλασικό, όσο και στο μοντέρνο στυλ διακόσμησης,  καθώς συνθέτουν ένα φόντο πάνω στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το ιδανικό σκηνικό για εσάς.

Τα περισσότερα χρώματα ταιριάζουν με το γκρι - είναι εξάλλου ουδέτερο, πράγμα που σημαίνει ότι λειτουργεί σαν λευκός καμβάς στον οποίο μπορείτε να βάλετε το στίγμα σας. Ωστόσο, προτού σκεφτείτε έναν χρωματικό συνδυασμό με το γκρι ως βάση, αξίζει να σκεφτείτε το αποτέλεσμα που θα θέλατε να δημιουργήσετε.

Τα ανοιχτά και μεσαία γκρι μπορούν να αντισταθμίσουν τους πιο καυτούς και ζωηρούς τόνους του πορτοκαλί και του βαθύ κίτρινου και να προσθέσουν ισορροπία, μπορούν επίσης να αναμειχθούν με απαλά και υδαρή τιρκουάζ, μοβ και μεταλλικά χρώματα για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, αν προτιμάτε ένα πιο απαλό και ήρεμο στο μάτι αποτέλεσμα, θα πρέπει να επιλέξετε το γκρι σε συνδυασμό με συμπληρωματικά χρώματα που δεν συγκρούονται τόσο πολύ.

Αν δεν θέλετε το γκρίζο χρώμα να δείχνει ψυχρό σε έναν εσωτερικό χώρο, μπορείτε να προσθέσετε ζεστασιά μέσω υφασμάτων με υφή και τη διαστρωμάτωση μοτίβων. Η εισαγωγή πινελιών χρώματος μέσω αξεσουάρ ντυμένων με πράσινο και φυλλώματα δίνει ενέργεια και αναζωογονεί τον χώρο κατά τους μουντούς  χειμερινούς μήνες.

ΓΚΡΙ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ- Σας προτείνουμε ένα βινυλικό δάπεδο σε απομίμηση ξύλου, πλακιδίων ή τσιμεντοκονίας

 Οι βινυλικές λωρίδες σε γκρι αποχρώσεις είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μοιάζουν σαν να έχουν παλαιωθεί με τα χρόνια, δημιουργώντας μια μοναδική και ζεστή πατίνα. Το γκρι είναι το νέο ουδέτερο πολλών σύγχρονων σπιτιών.

 Τα γκρι δάπεδα δημιουργούν ένα τέλειο σκηνικό, που μπορεί να συνδυαστεί εκπληκτικά με ένα μείγμα από vintage και μοντέρνα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα.

 Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ένα βινυλικό δάπεδο σε απομίμιση πλακιδίων με γκρι νερά ή τσιμεντοκονίας για να πετύχετε ένα βιομηχανικό στυλ διακόσμησης.

 

Μεγάλη ποικιλία σε βινυλικά δάπεδα και λωρίδες θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ –LAMINATE- ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ :: ΒΙΝΥΛΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ (plastelhome.gr)

 

ΓΚΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ – Σας προτείνουμε μια ταπετσαρία  σε γκρι αποχρώσεις

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενσωματώσετε το γκρι χρώμα στην διακόσμηση του σπιτιού σας είναι η  ταπετσαρία καθώς ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο επιλέξετε.

Είτε επιλέξετε έναν βαθύ ανθρακικό τόνο είτε μια πιο ανοιχτή ασημί απόχρωση, μπορείτε να απολαύσετε την αβίαστη δροσιά που φέρνει το γκρι σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.

Μεγάλη ποικιλία σε ταπετσαρίες τοίχου θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ – ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ :: ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟ :: ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΞΥΛΟΥ, ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ (plastelhome.gr)

 

Ποια χρώματα δεν ταιριάζουν με το γκρι

Τα περισσότερα χρώματα ταιριάζουν με το γκρι, αλλά ορισμένα φαίνονται πιο σκληρά στους ατσάλινους τόνους του γκρι. Θα σας προτείναμε να αποφύγετε τον συνδυασμό με κάποιο από τα βασικά χρώματα. Επίσης, τα παστέλ χρώματα δεν ταιριάζουν καλά με το γκρι. Η μόνη εξαίρεση είναι ένα παστέλ γκρι που ταιριάζει τονικά.

 

Τι μπορεί στραβά στην διακόσμηση σε γκρι αποχρώσεις

Ναι, μπορείτε να κάνετε λάθος όταν διακοσμείτε με γκρι. Για παράδειγμα, ένας χώρος όπου όλα τα στοιχεία είναι στον ίδιο τόνο του γκρι θα φαίνεται επίπεδος και αφιλόξενος, οπότε φροντίστε να εισαγάγετε διαφορετικές αποχρώσεις του με χρώματα έμφασης, διαστρωμάτωση και υφή. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι αυτός με γήινες, φυσικές αποχρώσεις που προσθέτουν ένα στοιχείο ζεστασιάς στο σύστημά σας.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.