Προσφορές

Κατηγορίες Κατηγορίες

Βρείτε μας (Χάρτης) Βρείτε μας (Χάρτης)

Σας ενδιαφέρει Σας ενδιαφέρει

Σας προτείνουμε! Σας προτείνουμε!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΑΣ

ΒΙΝΥΛΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Το δάπεδο της κουζίνας σίγουρα παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση αλλά και τη συνολική αίσθηση του χώρου. Αν είναι φθαρμένο ή δεν ταιριάζει με το στυλ που θέλετε να δώσετε στη κουζίνα σας, μια καλή γρήγορη και οικονομική πρόταση είναι η τοποθέτηση βινυλικών λωρίδων.

Οι βινυλικές λωρίδες είναι ένα μαγικό υλικό: προσομοιάζουν με εκπληκτική επιτυχία τις πραγματικές τάβλες ξύλου σε όλες τις αποχρώσεις και σχέδια, είναι αδιάβροχες, τοποθετούνται εύκολα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές, δεν χρειάζονται συντήρηση κι είναι οικονομικές. Συνιστούν την τέλεια επιλογή και θα αναβαθμίσουν την κουζίνα στο στο πι και φι, χωρίς να απαιτείται καμιά χρονοβόρα διεργασία. Το κόστος τοποθέτησης είναι χαμηλό, αλλά με τις σωστές οδηγίες μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα κι από εσάς.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΝΥΛΙΚΩΝ ΛΩΡΙΔΩΝ 

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΦΥΛΛΟ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ

Μια άλλη πρωτότυπη και ιδιαίτερη λύση είναι η τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου σε vintage σχέδια. Σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τις διαθέσιμες επιλογές.

Άλλη μια κλασσική επιλογή δαπέδου είναι το πλαστικό δάπεδο σε σχέδιο ασπρόμαυρων πλακιδιών. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και προσδίδει χαρακτήρα στο χώρο.

 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ.

 

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Επίσης αν ο πάγκος της κουζίνας σας είναι φθαρμένος ή δεν ταιριάζει στο γούστο σας μια εύκολη και οικονομική λύση είναι να τον ντύσετε με αυτοκόλλητα φύλλα διακόσμησης, εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία προσομοιάζουν σε διάφορα φυσικά υλικά που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν στον πάγκο της κουζίνας όπως μάρμαρο, γρανίτη κ.α.

Στον τοίχο πίσω από το νεροχύτη της κουζίνας σας μπορείτε να τοποθετήσετε ένα αυτοκόλλητο φύλλο διακόσμηση σε διάφορα μοντέρνα ή κλασσικά σχέδια, όπως κεραμικό πλακάκι, μωσαϊκό, ξύλο, μάρμαρο, φελλό κα.

Τέλος, άλλη μια ακόμα διακοσμητική πρόταση για την κουζίνα σας είναι η τοποθέτηση αυτοκόλλητου μαυροπίνακα σε ένα ντουλάπι, στη πόρτα ή σε ένα κομμάτι του ψυγείου.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.