Προσφορές

Κατηγορίες Κατηγορίες

Βρείτε μας (Χάρτης) Βρείτε μας (Χάρτης)

Σας ενδιαφέρει Σας ενδιαφέρει

Σας προτείνουμε! Σας προτείνουμε!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ - ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

ΒΙΝΥΛΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

Αν στο δάπεδο της κρεβατοκάμαρας σας έχετε ξύλο κι είναι σε σχετικά καλή κατάσταση μπορείτε απλά να το τρίψετε ή να το γυαλίσετε.

Αν όμως το δάπεδο είναι φθαρμένο και σε κακή κατάσταση τότε μια πολύ καλή λύση και σε αυτή την περίπτωση είναι οι βινυλικές λωρίδες. Το γεγονός ότι τοποθετούνται εύκολα πάνω από κάθε επιφάνεια τις καθιστά κορυφαία επιλογή. Η ανάγλυφη υφή τους και η ποικιλία σχεδίων και αποχρώσεων ξύλου στα οποία προσφέρονται αποτελεί εγγύηση για το αισθητικό αποτέλεσμα. Μετά την τοποθέτηση τους, κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει ότι δεν πρόκειται για πραγματικό ξύλο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΒΙΝΥΛΙΚΩΝ ΛΩΡΙΔΩΝ ΜΑΣ.

Άλλη μια πρόταση είναι η τοποθέτηση δαπέδου laminate, τα οποία επίσης συνιστούν μια σχετικά οικονομική επιλογή και προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ

Τέλος, μπορείτε να τοποθετήσετε πλαστικό δάπεδο φύλλο καλής ποιότητας, τα οποία είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά κι έχουν την ιδιότητα να προσομοιάζουν σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλετε: ξύλο, μάρμαρο, πλακάκι ή μωσαϊκό.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΜΑΣ.

ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΙΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΓΙΟΥΤΑ

Μια εξαιρετική πρόταση για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας είναι η επιλογή ενός χαλιού από φυσικό υλικό που ταιριάζει σε κάθε στυλ διακόσμησης κι είναι πάντα επίκαιρο. Τα ψάθινα χαλιά από γιουτα είναι μονόχρωμα, ζεσταίνουν και αναβαθμίζουν τον χώρο χωρίς να τον φορτώνουν. Είναι επίσης οικολογικά και υγιεινά.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΓΙΟΥΤΑ.

 

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σε ότι αφορά τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας σας μπορείτε να τοποθετήσετε μια ταπετσαρία σε προσομοίωση φυσικών υλικών όπως τούβλο, πέτρα ή ακόμα ξύλινες τάβλες. Εναλλακτιά μπορείτε να τοποθετήσετε μια φωτοταπετσαρία που να απεικονίζει ένα αγαπημένο τοπίο που σας ηρεμεί και σας φέρνει στο μυαλό όμορφες αναμνήσεις.

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Αν το δωμάτιο είναι μικρό και δεν χωράει πολλά έπιπλα ή ακόμα αν δεν έχετε αυτή τη στιγμή την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε κομοδίνα, μια στοίβα βιβλίων προσεκτικά επιλεγμένων μπορεί να δώσει το επιθυμητό αισθητικό αλλά και πρακτικό αποτέλεσμα. Εκφράζει άποψη και αποτελεί και τη βάση γι ένα ωραίο φωτιστικό κομοδίνου που σίγουρα θα χρειαστείτε.

ΡΟΛΕΡ ΣΚΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Στα παράθυρα μπορείτε να τοποθετήσετε μονόχρωμες αέρινες κουρτίνες ώστε να κρατήσετε το στυλ διακόσμησης λιτό και απέριτο.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε μονόχρωμα ρόλερ ως μια πιο μοντέρνα πινελιά.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΡΟΛΛΕΡ

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.