Προσφορές

Κατηγορίες Κατηγορίες

Βρείτε μας (Χάρτης) Βρείτε μας (Χάρτης)

Σας ενδιαφέρει Σας ενδιαφέρει

Σας προτείνουμε! Σας προτείνουμε!

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί περνούν πολλές ώρες την ημέρα στους χώρους εκπαίδευσης, είτε πρόκειται για σχολείο, πανεπιστήμιο, φροντιστήριο ή άλλους χώρους εκπαίδευσης - επομένως ένα θετικό και υγιές μαθησιακό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον βελτιώνει τα κίνητρα καθώς και επιταχύνει και ενθαρρύνει την επιτυχία της μάθησης.

Τα βινυλικά δάπεδα  προσθέτουν χρώμα και χαρακτήρα στις χώρους εκπαίδευσης

Τα βινυλικα δάπεδα είναι υγιεινά και έχουν ωραία εμφάνιση. Το βινυλικό δάπεδου συνιστά μια εξαιρετική επιλογή για τους χώρους εκπαίδευσης, καθώς είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, έχει ωραία εμφάνιση, είναι εργονομικό και βελτιώνει την ακουστική.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του βινυλικού δαπέδου είναι ότι παράγεται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, καθώς και σε διάφορες ποιότητες και κατηγορίες τιμής ανάλογα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του χώρου όπου θα τοποθετηθεί.

Το βινυλικό δάπεδο έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνει και να δίνει χαρακτήρα στο χώρο όπου τοποθετείται, καθώς πέρα από την άνεση που προσφέρει, συνιστά ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο με άποψη.

Τα βινυλικά δάπεδα είναι ηχομονωτικά κι έτσι διασφαλίζουν την καλή ακουστική του χώρου.

Ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για τους χώρους εκπαίδευσης είναι η ηχομόνωση. Το βινυλικό δάπεδο είναι ένα ηχομονωτικό υλικό, το οποίο εξασφαλίζει καλή ακουστική του χώρου.

Όταν ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων βρίσκεται μαζί σε ένα δωμάτιο ή κινείται μέσα σε ένα κτίριο, το επίπεδο θορύβου μπορεί να είναι αρκετά υψηλό. Ο ανοιχτός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των σύγχρονων σχολείων συμβάλλει επίσης σε αυτό. Χάρη στη μόνιμη ελαστικότητά τους, τα βινυλικά δάπεδα αποσβένουν το θόρυβο των ποδιών και συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ήσυχου περιβάλλοντος μάθησης. Αυτό διευκολύνει πολύ περισσότερο τους ανθρώπους να μιλούν, να ακούν και να κατανοούν ο ένας τον άλλον. Η καλή ακουστική με μια επένδυση δαπέδου με απόσβεση είναι απαραίτητη για την επικοινωνία σε μια αίθουσα διδασκαλίας.

Τα βινυλικά δάπεδα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και έχουν χαμηλό κόστος συντήρησης.

Με προνοητικότητα και σωστό σχεδιασμό, μπορούν να εξοικονομηθούν πολλά χρήματα από τη συντήρηση των χώρων εκπαίδευσης.

Τα βινυλικά δάπεδα υψηλών προδιαγραφών θεωρούνται ιδιαίτερα ανθεκτικά για χώρους υψηλής κυκλοφορίας και έχουν χαμηλό κόστος συντήρησης και καθαρισμού.

Μεγάλη ποικιλία σε βινυλικά δάπεδα (φύλλο, πλακάκια, λωρίδες κ.α.)  κατάλληλα για εκπαιδευτικούς χώρους θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ –LAMINATE- ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ (plastelhome.gr)

Καλέστε μας στο 210-3218360 για να σας συμβουλέψουμε και να βρούμε μαζί το ιδανικό δάπεδο για τον χώρο σας.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.