0
Το καλάθι είναι άδειο
30/05/2023
από Άννα Παπάζογλου

Είναι γεγονός ότι σε πολλά σπίτια αλλά και καταστήματα στο εξωτερικό και την Ελλάδα χρησιμοποιούνται για την ανανέωση του δαπέδου οι βινυλικές λωρίδες.

Οι βινυλικές λωρίδες συνιστούν την ιδανική πρόταση δαπέδου για όλους τους χώρους του σπιτιού: σαλόνι, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ανθεκτικό και προσιτό οικονομικά υλικό που αναβαθμίζει αισθητικά το χώρο. Οι βινυλικές λωρίδες είναι αδιάβροχες και ανθεκτικές στην υγρασία. Η ειδική τους επίστρωση προστατεύει το δάπεδο σας από φουσκώματα κι άλλες φθορές. Έχουν μια ζεστή και ωραία αίσθηση στο πάτημα. Όσο πιο χοντρή είναι η συγκεκριμένη επίστρωση τόσο πιο ανθεκτικές είναι οι λωρίδες.

Επιπλέον, οι βινυλικές λωρίδες συνιστούν μια υγιεινή, οικολογική και οικονομική πρόταση. Τοποθετούνται εύκολα πάνω από οποιοδήποτε λείο υλικό κι έχουν χαμηλό κόστος συντήρησης. Είναι ηχομονωτικές και προσφέρουν στο χώρο ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα καθώς προσομοιάζουν με απίστευτη επιτυχία τις πλάκες ξύλου, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε υφή. Οι βινυλικές λωρίδες βγαίνουν σε τεράστια ποικιλία αποχρώσεων ξύλου: κλασσικές , μοντέρνες και ρουστίκ οι οποίες έχουν εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Έχουν ανάγλυφη υφή κι αυτό κάνει ακόμα πιο ρεαλιστικό το αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι εξαιρετικά εύκολες στην τοποθέτηση, ακόμα κι από κάποιον που δεν διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις κι επίσης αφαιρούνται και αντικαθίστανται με μεγάλη ευκολία και χωρίς υψηλό κόστος.


Τέλος, ο συγκεκριμένος τύπος δαπέδου δεν απαιτεί πολλές εργασίες συντήρησης παρά μόνο ένα τακτικό καθαρισμό με ένα ουδέτερο καθαριστικό πατώματος και ζεστό νερό. Καθώς η τεχνολογία πίσω από το βινυλικό δάπεδο εξελίσσεται, γίνεται όλο και πιο δύσκολο για κάποιον να διακρίνει ότι πρόκειται για συνθετικό υλικό που προσομοιάζει το ξύλο, κεραμικό πλακάκι ή μάρμαρο κι αυτό το καθιστά την κορυφαία επιλογή για χώρους υψηλών απαιτήσεων αντοχής αλλά και εμφάνισης. Οι βινυλικές λωρίδες είναι ανθεκτικές, αδιάβροχες, ηχομονωτικές κι έχουν αποδεδειγμένα μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μεγάλη ποικιλία σε βινυλικές λωρίδες μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ –LAMINATE- ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ :: ΒΙΝΥΛΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ (plastelhome.gr)

Ιδέες και συμβουλές Ιδέες και συμβουλές

Newsletter sign up Newsletter sign up